NXCODE

Your Digital Partner


Η NXCODE είναι ένα Digital Agency το οποίο είναι στελεχωμένο από άρτια εξειδικευμένο και εξαιρετικά έμπειρο εργατικό δυναμικό το οποίο αναλαμβάνει και παραδίδει « με το κλειδί στο χέρι » projects, εφαρμογές, ιστοσελίδες όπως και managed dedicated servers/clusters για την φιλοξενία τους. Ειδικότερα παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης και υποστήριξης σε ιστοσελίδες/eshops & mobile /desktop Apps. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία σε συνδυασμό με την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα την κάνουν ένα must-have σύμμαχο στην Online παρουσία σας!

Ως μια πλήρως εξειδικευμένη εταιρεία πληροφορικής, software house και προγραμματιστών στην Ελλάδα εξελίσσεται συνεχώς πάνω σε νέες τεχνολογίες, στελεχώνοντας το ανθρώπινο δυναμικό της με ολοένα και αυξανόμενο αριθμό έμπειρων και τεχνικά καταρτισμένων συνεργατών έτσι ώστε να είναι ικανή να αναλαμβάνει απαιτητικά projects και να τηρεί όλα τα deadlines των πελατών της. Ειδικότερα παρέχει υπηρεσίες web development & design, dedicated managed hosting, ad setup & trafficking, admin interfaces & api development, page speed optimizations και website & server security.

Η ομάδα της NXCODE αποτελείται από 13 άτομα συνολικά χωρισμένα σε ομάδες Front-end / Back-end / Full stack / App dev / SysAdm

Σχετικά με την NXCODE

Κύριοι τομείς μας είναι η αναπτυξη λογισμικού και η φιλοξενία απαιτητικών εφαρμογών και ιστοσελίδων. Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, μας κάνει να ξεχωρίζουμε… με διαφορά!

Η NXCODE ιδρύθηκε το 2019 με έδρα το Βόλο και είναι διάδοχος προηγούμενου σχήματος το οποίο δραστηριοποιούταν από το 2008. Τα βασικά στελέχη της NXCODE είναι ο Ιωάννης Χρήστου και ο Αθανάσιος Ντόκας, άτομα με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία τόσο στον τομέα του προγραμματισμού όσο και στον τομέα του DevOps.
Στην NXCODE εργαζόμαστε με ακρίβεια και επαγγελματισμό ώστε τα αποτελέσματα που παρουσιάζουμε στους πελάτες μας να πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Το πάθος μας και η εμμονή μας για την τελειότητα είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και το ήθος τους, δίνουν μια μοναδική δυναμική στην εταιρεία. Το ομαδικό τους πνεύμα,
η δίψα για υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και η ικανότητα επιλυσης των πιο δυσκολων προβλημάτων είναι που κάνουν την NXCODE να ξεχωρίζει με διαφορά στον άκρως ανταγωνιστικό κόσμο του Dev & Support.
Η ομάδα της NXCODE αποτελείται από άτομα συνολικά χωρισμένα σε ομάδες
Front-end / Back-end / Full stack / App dev / SysAdm

Τομείς Δραστηριοτήτων

 Εξειδικευόμαστε σε ιστοσελίδες με αυξημένη επισκεψιμότητα, σε Web / Mobile / Native Desktop apps. Η Φιλοξενία μεγάλων Sites σε Managed Dedicated Servers επισης αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της δραστηριότητας μας.

Πελάτες & Συνεργάτες


Οι πελάτες μας είναι ο λόγος που γινόμαστε κάθε μέρα και πιο δυνατοί. Νιώθουμε περήφανοι για την επιλογή και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν σε καθημερινό επίπεδο.


Ενδεικτικό Πελατολόγιο


"Η δημιουργία μιας αξιόπιστης υποδομής αλλά και η διαχείριση της καθημερινότητας σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον, όπως αυτό που συναντά κανείς στην αγορά των digital media, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γίνεται όμως ευκολότερη με συνεργάτες όπως η NXCODE. Διαθεσιμότητα, εργατικότητα, επιμονή και πρωτίστως κατανόηση των απαιτήσεων ενός ομίλου της πρώτης γραμμής όπως οι Καθημερινές Εκδόσεις είναι τα βασικά στοιχεία που ξεχωρίζω μέσα από τη συνεργασία με τον Γιάννη, τον Θανάση και την ομάδα τους. Σε πραγματικό χρόνο, επτά μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο. NXCODE, ευχαριστώ για τη συμβολή σας."

Βασίλης Κωστούλας / Digital Media Managing Editor - « Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ »

Projects & recommendations

Χρήστου Ιωάννης
Head of Dev / CEO @ NXCODE


Δυο είναι οι βασικές αρχές μας στον προγραμματισμό.
1) « Λύσε την αιτία και όχι το πρόβλημα »
2) « keep it simple, stupid »

Ντόκας Αθανάσιος
DevOps / CTO @ NXCODE


« Για να αναπτύξουμε απαιτητικές εφαρμογές και να λύσουμε πολύπλοκα προβλήματα βασιζόμαστε πλήρως στην προγραμματιστική μας αντίληψη.
Το κλειδί της επιτυχίας είναι η ικανότητα να μπορείς να σκεφτείς out-of-the-box και να επιλέξεις την εξυπνότερη διαδρομή … »

Submit a project and
get a quote