MEET OUR

POWERFUL SERVICES

Web development & design


Web Development υψηλών προδιαγραφών. Κατασκευή ιστοσελίδων Custom / Wordpress Κατασκευή responsive web-based εφαρμογών με χρήση latest backend & frontend frameworks.


Γλώσσες Προγραμματισμού

PHP, Python, JavaScript, ASP.NET MVC, C#, C++, Ruby


Βάσεις Δεδομένων

MSSQL, My SQL Server, MongoDB


Frameworks

Laravel, .Net Core, jQuery, Angular, Bootstrap


Dedicated managed hosting


Αξιόπιστες λύσεις φιλοξενίας για μικρά και μεγάλα sites. Dedicated Servers, Custom Clusters & Managed υπηρεσίες υποστήριξης.


VPS Hosting

Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ενός μικρού site, με χαμηλές απαιτήσεις σε MB & traffic.


Semi-Dedicated Server Hosting

Πιο δυνατός Server, με μεγαλύτερη χωρητικότητα, υψηλότερες ταχύτητες, Superior Bandwidth/Traffic, better SEO.


Dedicated Server Hosting

Managed Dedicated Hosting με όλη την ισχύ, ευελιξία και υποστήριξη που χρειάζεσαι. Για ισχυρά sites με υψηλές απαιτήσεις.


Ad setup & trafficking


Υπηρεσίες διαχείρισης καμπανιών σε Google Ad Manager (ex. DFP). Τοποθέτηση διαφημίσεων σε Sites χρησιμοποιώντας custom plugin.

Με το Ad setup & trafficking παρέχουμε υπηρεσίες στρατηγικής σχεδίασης, υλοποίησης και βελτιστοποίησης της διαφημιστικής σας καμπάνιας.


Υπηρεσίες trafficking μέσω Google Ad Manager

Ιnventory blueprinting, ad units creation, ad tags implementation, sponsorship campaign trafficking and AdSense integration.


Social Media Marketing

Δημιουργία και διαχείριση λογαριασμών στα πιο δημοφιλή Social Media Platforms. Χτίσιμο και παρακολούθηση της διαφημιστικής σας καμπάνιας αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία σχεδίασης, προγραμματισμού και ανάλυσης.


Advertisment Creatives Development

Σχεδίαση δημιουργικών για τις διαφημιστικές σας καμπάνιες σε πολλαπλές διαστάσεις σύμφωνα με τα εκάστοτε διαφημιστικά πρότυπα.


Admin interfaces & API development


Υλοποίηση και διασύνδεση διεπαφής προγραμματισμού εφαρμογών σε PHP/NodeJS

API Development

Διασύνδεση εφαρμογών μέσως μιας ειδικά προγραμματισμένης διεπαφής, διασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατή ταχύτητα απόκρισης και ασφάλειας διασύνδεσης μεταξύ διαφορετικών συστημάτων.


Speed & security


Συμμόρφωση ιστοσελίδας με τις προδιαγραφές του PageSpeed Insights, Lighthouse και GT-Metrix. Website Security Optimizations + Linux Security & Optimization services. Χρηση latest software κατά την υλοποίηση. Εγκατάσταση web application & Server firewalls. Παρακολούθηση υπηρεσιών 24/7

 


Website Security Optimizations

Υπηρεσίες βελτιστοποίησης ασφάλειας ιστοσελίδων και web εφαρμογών.


Website PageSpeed optimizations

Συμμόρφωση ιστοσελίδας με τις προδιαγραφές του PageSpeed Insights, Lighthouse και GT-Metrix.


Linux Security & Optimization services

Security level management services of a RedHat Linux or Fedora Core Linux system.


IT consulting


Οι IT consulting υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τους εξής 7 κλάδους: IT Strategy, IT Architecture, IT Implementation, Systems Integration, Data Analytics, IT Security and Software Management. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με τη χρήση του data technology για την επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων.

 

IT Consulting Services

Συμβουλευτικές υπηρεσίες τεχνικού επιπέδου από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.


ΥποστήριξηΙστοσελίδες

Υποστήριξη Ιστοσελίδων
Μικροαλλαγές / Αναβαθμίσεις / Troubleshooting


Mobile Εφαρμογές

Yποστήριξη Mobile εφαρμογών


Dedicated Server

Yποστήριξη Dedicated Server


HOSTING PLANS & PACKAGES

 • VPS Web Hosting
 • Semi Dedicated Hosting
 • Dedicated Hosting
 • Καλύπτουμε τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει ένα μικρό site, ένα μεγάλο eshop, forum, ενημερωτικό site ή μια πολύ απαιτητική εφαρμογή.

VPS

Hosting for
Corporate & E-shops

 • 4 Cores Επεξεργαστή
 • 1256MB RAM
 • 50GB Χώρος
 • 500GB Κίνηση (Traffic)
 • VIRTUALIZATION

DEDICATED

Hosting for
High traffic sites

 • 8 Cores Επεξεργαστή
 • 4096MB RAM
 • 125GB Χώρος
 • 1500GB Κίνηση (Traffic)
 • DEDICATED RESOURCES

Technologies

Front-end

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε στο Front-End Development


Back-end

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε στο Back-End Development


Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε στο Mobile Development


Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε στα Cloud συστήματα


FAQ

1Τι είναι το VPS;
Με το λογισμικό Virtuozzo χωρίζουμε ένα φυσικό server, σε μικρότερους εικονικούς απομονωμένους servers (VPS), ο καθένας με το δικό του λειτουργικό, σύστημα αρχείων, CPU, RAM, I/O και δικτύωση.
2Σε ποιον απευθύνεται το Semi Dedicated Hosting;
Ο semi-dedicated server είναι ιδανικός για sites με αυξημένες απαιτήσεις , όπως ειδησεογραφικά ή e-shops. Αποτελεί shared hosting, δηλαδή διαφορετικοί πελάτες μοιράζονται τους πόρους του server. Λόγω της δυνατότητας χρήσης περισσότερων πόρων, τα sites παρουσιάζουν καλύτερη ταχύτητα, απόδοση και αξιοπιστία.
3Τι παρέχει το Dedicated Server Hosting μαζί με το Managed Support της NXCode;
Ο dedicated server είναι η ιδανική επιλογή για resellers (web design/development agencies) και πολύ απαιτητικά websites (π.χ. ενημερωτικά, e-shops, forum, εταιρικές εφαρμογές με πολύ μεγάλη κίνηση) που χρειάζονται περισσότερη ισχύ και ευελιξία. Είναι η τέλεια λύση για όσους δε θέλουν να επιφορτιστούν με τη διαχείριση και υποστήριξη του server τους αλλά να επικεντρωθούν στη δουλειά τους. Στη χαμηλή τιμή κάθε managed dedicated server μας περιλαμβάνεται και το κόστος του ολοκληρωμένο managed support μας, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Έτσι, δε θα πληρώνεις τεχνικό για την υποστήριξη και διαχείριση του dedicated server σου, γιατί εμείς χωρίς κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα στους όρους μας αναλαμβάνουμε: Αρχική εγκατάσταση και παραμετροποίηση server Ενεργοποίηση scheduled tasks & backups Υποστήριξη & αναβαθμίσεις OS & Plesk κτλ Εγκατάσταση ισχυρών μέτρων ασφαλείας Καθημερινό monitoring υπηρεσιών & δικτύου Υποστήριξη σε θέματα firewall, δικτύου & hardware
4Τι πακέτο φιλοξενίας (hosting) να επιλέξω;
Η επιλογή του κατάλληλου πακέτου φιλοξενίας εξαρτάται από τις απαιτήσεις της ιστοσελίδας σας. Το VPS hosting καλύπτει πλήρως τις χαμηλές απαιτήσεις ενός μικρού site με μικρή επισκεψιμότητα, ενώ το Semi Dedicated hosting προσφέρει καλύτερη απόδοση και ταχύτητα σε ιστοσελίδες με αυξημένες απαιτήσεις σε πόρους. Το Dedicated Server hosting ενδείκνυται για μεγάλες ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα. Θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή αν θέλετε η ιστοσελίδα σας να είναι ταχύτερη, πιο αξιόπιστη, και έχει πιο προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας!
5Ποιo είναι το χρονοδιάγραμμα εργασιών ενός project?
Οι 4 κύριες φάσεις ενός project είναι οι ακόλουθες: 1. Έναρξη έργου (Initiation): Κατά το πρώτο στάδιο (έναρξη-initiation), οι συνήθεις διαδικασίες είναι η οριστικοποίηση της ιδέας και η συμφωνία με τους συνεργάτες. 2. Οργάνωση έργου (Planning): Στη δεύτερη φάση (οργάνωση-planning) οργανώνουμε τις ροές εργασιών συμπεριλαμβανομένου της προώθησης (marketing) και της παραγωγής (production) και αναθέτουμε tasks και αρμοδιότητες στα μέλη της ομάδας μας. 3. Εκτέλεση έργου (Execution): H φάση της υλοποίησης (execution) απαιτεί συνεχόμενο έλεγχο σε όλα τα πεδία υλοποίησης, καθώς και τις αντίστοιχες αναπροσαρμογές στο χρονοδιάγραμμα και στις ροές εργασιών. 4. Κλείσιμο έργου (Closing): Η τελευταία φάση (κλείσιμο έργου) είναι, επίσης, πολυδιάστατη καθώς κλείνουμε το έργο όχι μόνο λογιστικά, αλλά δημιουργούμε και ένα ολοκληρωμένο αρχείο στο χαρτοφυλάκιο. Φωτογραφίες, αναφορά με ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία τα οποία κρίνουμε απαραίτητα για την μελλοντική του ανασκόπηση και διαχείριση. Τέλος, απαραίτητο βήμα για την ολοκλήρωση ενός έργου είναι η εσωτερική αξιολόγηση της ομάδας μας και η καλοπροαίρετη και εποικοδομητική ανατροφοδότηση (feedback) σχετικά με το τι θα μπορούσε να βελτιωθεί την επόμενη φορά.
6Πόσο σημαντικό είναι το Page Speed Optimization για μια σελίδα;
Η ταχύτητα σελίδας Google, για τις περισσότερες μηχανές αναζήτησης, θεωρείται άμεσος παράγοντας κατάταξης. Η εκτενής απάντηση σε αυτήν την ερώτηση μπορεί να είναι πιο περίπλοκη λόγω της κατανόησης του τι είναι στην πραγματικότητα το Page Speed και τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε τη συνολική ταχύτητα για την πραγματοποίηση της βέλτιστης εμπειρίας χρήστη. Συνεπώς, η ταχύτητα φόρτωσης μιας σελίδας (και η συνολική ταχύτητα του ιστότοπου) είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της εμπειρίας χρήστη.
7Η ταχύτητα της ιστοσελίδας επηρεάζει το SEO;
Η απάντηση είναι Ναι. Η Google έχει αποδειχθεί ότι ανταμείβει ιστότοπους με ταχύτερους χρόνους φόρτωσης με υψηλότερη θέση σε SERP (σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης).
8Πώς ξεκινάω μια συνεργασία με την NXCode;
Αρχικά, επικοινωνείτε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email και μας περιγράφετε τις ανάγκες σας σε ό,τι έχει να κάνει με τις ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχουμε. Έπειτα σας στέλνουμε μια οικονομικοτεχνική προσφορά που θα περιγράφει το κόστος και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών μας. Εφόσον γίνει αποδεκτή από εσάς, υπογράφουμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό συνεργασίας και ξεκινάμε με το πρώτο στάδιο της υλοποίησης.